Unieke zwemmogelijkheden

Een vakantie zonder lekker buiten of binnen te zwemmen is geen vakantie, waar de meeste campings alleen een buitenbad hebben die te koud is heeft de Leistert meerdere mogelijkheden. Zoek je dus een camping met zwembad, maar wil je ook comfortabel zwemmen dan ben je op het juiste adres, buiten in het verwarmde golfslagbad, of binnen in het enorme subtropische zwemparadijs waar je zeer veel faciliteiten hebt. Van een whirlpool, meerdere glijbanen, verwarmde baden tot een echte stroomversnelling.

Zwemmen met het hele gezin

Een camping met zwembad betekent voor veel campings een buitenbad en daar stopt het dan. Hier gaat het bij de Leister veel verder, een prachtig binnenzwembad waar je denkt dat je in de tropen bent belandt. Twee warme bubbelbaden, een snack en drank corner om wat te eten of te drinken. Een familieglijbaan, een bad voor de kleinste gasten met een speeltoestel. Maar ook een echte stroomversnelling die kindvriendelijk is aangelegd, meer dan voldoende mogelijkheden om er een spetterende dag van te maken.

camping met zwembad

Animatieteam

Maar zwemmen is niet het enige wat je kunt doen bij een camping met zwembad, het animatieteam zorgt er iedere dag voor dat je leuke dingen kunt doen. In bijvoorbeeld het kantoor voor kinderen, of het klushuis kunnen de jongste gasten zich vermaken. Pluck & Pien zorgen ervoor dat ook zij een onvergetelijke ervaring hebben tijdens de vakantie. In de overdekte plaza zijn er ook meer dan voldoende mogelijkheden voor de kinderen om te spelen, maar ook de ouderen zijn niet vergeten en kunnen genoeg leuke dingen doen.