Wij hebben deze zomer een aangepast dorpsfeest moeten organiseren omdat wij nog geen risico’s wilden nemen in verband met corona. Wij hebben namelijk gemerkt dat de versoepelingen wel heel snel gingen en daar hadden wij dus ook niet veel vertrouwen in. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat wij toch een mooi feest konden organiseren en in het bijzonder voor de kinderen want deze hebben een zwaar jaar achter de rug. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een goede illusionist in te huren want ik dacht dat het leuk zou zijn om een feest in de open lucht te houden en om dan een illusionist in te huren die een mooie show kon geven voor de kinderen. Ik heb toen dat het niet eenvoudig was om een illusionist te vinden die echt goede recensies had ontvangen. Dat was even een tegenvaller want ik wilde graag iemand inhuren die echt wist hoe hij een adembenemende show kan maken. Ik heb toen gehoord van een collega van mij dat hij ook een keer een illusionist had ingehuurd en dat deze echt fantastisch was. Deze collega stelt altijd heel hoge eisen en ik heb daarom gekeken of het mogelijk was om te achterhalen welke illusionist dit dan was geweest. Ik kreeg te horen dat ik even naar de site van richmagic.nl moest gaan. Deze site is van een heel goede illusionist en ik heb daarom gelijk een blik op deze pagina geworpen. Ik kan u zeggen dat ik ook gelijk onder de indruk was van wat ik hier allemaal op de site zag staan. Deze illusionist heeft echt alles in huis om een heel mooie show neer te zetten en ik kan u daarom sterk aanbevelen om ook een keer te kijken wat deze man voor u zou kunnen betekenen. Ik heb gelijk even contact opgenomen met deze illusionist en ik heb toen te horen gekregen dat hij nog tijd had om bij ons een show te komen geven. Dat was heel goed om te horen en ik heb hem dan ook gelijk geboekt. Ik wilde namelijk niet achter het net vissen.

Deze illusionist heeft een fantastische show neergezet

Ik ben blij dat ik hier ben gaan kijken toen ik op zoek was naar een illusionist die een mooie show neer kon zetten. Deze illusionist heeft namelijk alles in huis om kinderen eindeloos en mateloos te boeien en ik ben daarom blij dat ik deze illusionist gevonden heb. Mocht u ook graag een illusionist willen boeken, dan kunt u hier altijd een keer op de site gaan kijken. Het adres van deze pagina is richmagic.nl.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die deze kunstenaar te bieden heeft, dan kunt u:

  • Even naar richmagic.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om te horen wat deze man voor u kan betekenen

Ik hoop dat u hier ook een mooie show kunt boeken. Wij hopen Rich nog een keer te kunnen boeken omdat wij genoten hebben van zijn show.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *